Gadgets voor op reis

gadgets voor op reis

Het is weer vakantie en dat is het moment dat veel mensen op reis gaan! Tijd om onze reis gadgets onder de loep te nemen. Maar waar moeten gadgets aan voldoen als je op reis bent? Of het nu op de camping is, in de jungle, in een hotel of in the middle of nowhere. Outdoor gadgets voor op reis moeten klein en licht zijn om makkelijk mee te nemen. Makkelijk te gebruiken, niemand wil namelijk op reis nog de gebruiksaanwijzing lezen én het moet werken, wel zo belangrijk! Wij hebben voor jullie een aantal van onze gadgets onder de loep genomen waarvan wij denken dat deze perfect zijn voor op reis ongeacht waar je naartoe gaat of wat je gaat doen.

Helio

We starten met een camping lantaarn, wat eigenlijk meer een mini lampje is met enorm veel power, de Helio! Zoals je kunt zien is het ook echt een mini-lampje, hij past namelijk aan je sleutelbos. Dit mini-lampje is van het merk Flextail Gear, zij maken outdoor producten maar dan anders. Krachtige producten maar enorm compact, en dat blijkt wel bij de Helio. Wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Licht geven, dat is het belangrijkste natuurlijk maar het is meer dan een simpele camping lantaarn. De Helio is te bedienen met een simpele maar slimme knop. Druk je één keer dan springt hij aan en geeft al aardig wat licht. Druk je de knop wat langer in dan krijg je enorm veel licht. De camping lantaarn heeft dus 2 standen voor de hoeveelheid licht. Druk je een twee keer snel na elkaar op het knopje dan gaat hij in S.O.S. stand. Dit hopen we natuurlijk niet te gebruiken maar als het nodig is kun je dus signalen afgeven als je in problemen zit of gewoon aandacht wilt!

Handig om te weten

Handig om te weten is dat je de Helio camping lantaarn kan open klappen om hem op te laden. Klik hem open en je kunt gewoon met een simpele usb oplader je camping licht opladen. Je kunt ook gewoon een powerbank gebruiken, je kunt dan uren lang zonder stroom genieten van licht. de onderkant van de Helio is magnetisch, heb je daar iets aan? Jazeker! Zoek een magnetisch oppervlak en hang hem gewoon op. Omdat de camping lantaarn zo licht is hoef je ook niet bang te zijn dat hij er af valt. Heb je nu geen magnetisch oppervlak? Geen probleem, hang hem met de bijgeleverde ring op en gebruik de Helio in de tent als een tent lamp. Perfect! Kortom, of je nu op een camping, jungle of in de bergen bent. De Helio camping lantaarn is een must-have. Neem jij de Helio mee op reis? Bestel hem hier!

Mini camping lantaarn

inCharge

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of tablet mee op reis, maar om al die kabels mee te nemen is ook zoiets. Het oplaadkabeltje van inCharge is dé oplossing. Een mini laadkabel voor aan je sleutelhanger.Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en 3 aansluitingen. USB-C, Micro-USB en Lightning, voor iedere telefoon is er dus een oplaadkabeltje! Tegenwoordig zijn er ook veel powerbanks en zoals je hier boven al ziet, ook al camping lantaarns welke je met een USB aansluiting oplaadlaad, daar is de inCharge kabel dus ook perfect voor te gebruiken. Ga je dus op reis en wil je niet al die oplaadkabels meenemen welke allemaal in de knoop gaan? Bestel dan snel jouw oplaadkabel hier!

Max Pump Plus

Als je nou gaat kamperen en een luchtbed mee moet nemen dan hebben wij de oplossing voor jou! Het bespaart een hoop geblaas en gesjouw. De Max Pump Plus luchtbed pomp van Flextail Gear is namelijk de luchtpomp welke jij nodig hebt! Enorm compact en extreem licht maar een enorm vermogen om al jouw oplblaasbare dingen op te blazen. Vanzelfsprekend is dan een luchtbed, maar ga je bijvoorbeeld naar zee en wil je een luchtband meenemen of een chillen op je drijvende unicorn? Daar kan je de pomp ook voor gebruiken! Ga je daarna helaas terug naar huis en en past niet alles in je koffer? Gebruik je luchtbed pomp dan als vacuüm pomp met de speciale opzet stukjes! Een klein maar veelzijdig apparaatje dus voor on the road! Hij is verkrijgbaar in oranje, grijs en blauw en hier te bestellen!

mini luchtbed pomp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *