Voor telefoon accessoire zaken

E-GADGET.EU is een groothandel voor een aantal grote telefoonwinkels en gadget zaken in ons land. Ons aanbod is onderscheidend doordat we ons juist richten op de meest praktische items die het gebruik van een mobiele telefoon nog makkelijker maakt. Ons assortiment wordt met zorg gekozen op basis van factoren als kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak.

E-GADGET.EU heeft de meest praktische oplaadkabels en multifunctionele stekkers om een smartphone, tablet of ander device te connecten zodat er niet misgegrepen wordt. Als groothandel voor telefoonwinkels en gadget zaken bieden wij u de mogelijkheid om uw klantengroep kennis te laten maken met dit gemak!

De nieuwste mobiele telefoon accessoires

Als groothandel in telefoonaccessoires, oplaadkabels en gadgets hebben we een breed aanbod van de meest praktische items. Hierbij kunt u denken aan inCharge 6, Universal 3-in-1 kabels, mini oplaadkabels met meerdere aansluitingen, inCharge Dual oplaadkabels, Bluetooth oordopjes en draadloze opladers. Alle items zijn vooral geselecteerd op het gebruiksgemak onderweg. 

E-GADGET.EU is geautoriseerd distributeur van aansprekende merken als inCharge en HYPHEN. Dit zijn merken die perfect aansluiten op de behoeften van de mensen wie 24/7 connected willen zijn en niet voor de situatie willen staan dat ze niet gebruik kunnen maken van hun mobiele devices. 

inCharge
Outdoor

HYPHEN
gadgets

tau
powerbanks

Catalogus en prijslijst

De telefoon accessoires en gadgets

E-GADGET.EU heeft zich bij het samenstellen van het assortiment gericht het praktische gemak bij het gebruik van mobiele telefoons en andere veel gebruikte devices. We bieden bijvoorbeeld draadloze oplaad mogelijkheden waardoor de gebruikers niet onaangenaam verrast hoeven te worden als de batterij van hun device op de meest ongelegen momenten leeg is. De mobiele telefoon accessoires van E-GADGET.EU sluiten hier perfect op aan. Daarnaast hebben we een innoverend aanbod in draadloze oordopjes. U vindt in onze catalogus de items die niet alleen een invulling bieden op de bestaande behoefte maar zorgen ook voor het gemak waar in de toekomst veelvuldig gebruik van gemaakt gaat worden. 

Ons unieke- en onderscheidende assortiment kan omschreven worden als vernieuwend, innovatief en toekomstgericht. Wij werken nauw samen met crowdfunded merken als inCharge en HYPHEN. Deze producten distribueren we in de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje, Engeland en Duitsland.

E-GADGET.EU zorgt ervoor dat u de mobiele telefoon accessoires en gadgets in huis hebt als uw klantenkring hiernaar zal vragen. Door dit aanbod op een actieve manier bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen, kunt u er zelfs voor zorgen dat uw klanten deze innoverende items bij u zal ontdekken. Volgt u de klant of volgt de klant u? U kunt als telefoonwinkel en/of gadget zaak deze keuze maken. 

This is a simple headline

E-GADGET.EU is een groothandel in mobiele telefoon accessoires en alle bijbehorende gadgets. We zijn onderscheidend door ons verrassende aanbod in handige items die het gebruik van de mobiele telefoon nog handiger maken. Ons assortiment bestaat onder andere uit de meest handige oordopjes, opladers en oplaadkabels voor de GSM. Laat uw klanten profiteren van het gemak van dit soort gadgets door ons aanbod in uw assortiment op te nemen. 

U kunt op deze pagina vrijblijvend onze catalogus downloaden of onze prijslijst inzien om te ontdekken welke innovatieve mobiele telefoon gadgets in de toekomst niet meer gezien worden als “hebbedingetjes” maar als onmisbaar “must have dingetjes”. 

Catalogus en prijslijst

Alle producten bekijken

E-GADGET.EU is uw groothandel in telefoonaccessoires, oplaadkabels en gadgets. U vindt in onze catalogus de uitgebreide omschrijvingen van de accessoires voor de mobiele telefoon en bijbehorende GSM gadgets. Voor de volledigheid vermelden we dat deze catalogus is opgesteld voor telefoonwinkels en gadget zaken. Tevens is het goed om aan te geven dat ons aanbod met regelmaat wordt aangepast op basis van de wensen van mobiele telefoongebruikers en het (internationale) aanbod op dit gebied. U bent uiteraard van harte welkom om contact met ons op te nemen bij vragen over ons assortiment. U kunt deze catalogus uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen downloaden.

Prijslijst aanvragen

U kunt onze prijslijst mobiele telefoon benodigdheden raadplegen om de meest actuele prijsstelling van ons assortiment op dit gebied te ontdekken. De prijsstelling die hierin weergegeven wordt is van toepassing op telefoonzaken en andere professionele gadget aanbieders die interesse hebben om onze producten in het aanbod op te nemen. De veranderingen in onze prijsstelling worden direct in dit document verwerkt. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen om u te informeren over onze voorwaarden.

Enkele verkooppartners:

Bol.com

BCC

a.s. adventure

Coolblue

wehkamo

GadgetBusiness.nl

Waar zijn wij te vinden?

Het magazijn van mobiele telefoon accessoires groothandel E-GADGET.EU is gevestigd in Tilburg (Nederland). Ons assortiment is uit voorraad leverbaar. We kunnen telefoonwinkels en gadget zaken in zowel binnen- als buitenland binnen een kort tijdsbestek van nieuwe spullen voorzien waardoor u en (belangrijker nog) uw klanten niet zullen misgrijpen! Kwaliteit en service zijn immers de kernbegrippen bij E-GADGET.EU en dit zult u in onze volledige dienstverlening ervaren. Wij staan in voor klantgerichte oplossingen. 

Vragen?

Heeft u interesse om uw assortiment met innoverende mobiele telefoon accessoires uit te breiden? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om onze gadgets te verkopen. 

Mail ons