Wie is E-GADGET.EU?

E-GADGET.EU is een jong bedrijf wat zich bezich houdt met de distributie (B2) van de nieuwste gadgets, telefoonaccessoires, action-cam’s, outdoor producten etc.. Wij zijn trots om distributeur te mogen zijn van mooie merken als inCharge, Mokacam, Flextail Gear en Adam Elements. Iets wat ons al onze merken welke wij in ons assortiment hebben is crowdfunding. Het merendeel van de merken heeft een aantal succesvolle crowdfunding campagnes gehad en wij mogen deze merken helpen om de stap te zetten naar de (online)retail. Met een nauwe samenwerking tussen deze merken kunnen wij onze klanten voorzien van de nieuwste en beste producten.

In de afgelopen jaren is E-GADGET.EU ontzettend gegroeid en daar zijn wij ook enorm trots op. Met klanten als Bol.com, A.S. Adventure, Sanoma, Coolblue, Fonq, Amazon hebben wij al velen blij mogen maken met een van onze gave producten. Door een samenwerking gericht op de toekomst met zowel onze klanten als leveranciers hopen wij komende jaren een uitgebreider assortiment te voeren om onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn!

Naast de distributie (B2B) hebben wij ook een eigen webshop met het idee om nieuwe producten te testen, terugkoppeling te krijgen van nieuwe producten en natuurlijk de klant voorzien van de nieuwste en beste producten!