Wie is E-GADGET

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf wat zich richt op mobiele accessoires, gadgets en action camera’s. Met een juiste mix van kwalitatieve producten proberen wij onze klanten te voorzien in hun behoeften. Door een klein assortiment aan te houden proberen wij het zo overzichtelijk mogelijk te houden en kunnen wij service en kwaliteit garanderen. Ons streven is dan ook om minimaal een 9.0 te scoren met klant beoordelingen.

Crowdfunding

Wat E-GADGET.EU kenmerk is dat het overgrote deel van ons assortiment producten zijn welke eenzelfde geschiedenis hebben, namelijk crowdfunding. Hier hebben de producten en merken hun eerst geld op gehaald om de productie te starten. Het voordeel met crowdfunding is dat dit al een goede product test is en of er vraag is vanuit de consument. Tevens zijn dit over het algemeen nieuwe innovatieve producten, dit is ook iets wat E-GADGET.EU kenmerkt.

B2B én B2C

E-GADGET is er voor zowel B2B als B2C, wij zijn distributeur in de Benelux van alle merken welke wij voeren en kunnen hierdoor zowel de consument als zakelijk de beste prijzen bieden. Geïnteresseerd om verkooppartner te worden? Klik dan hier!

Bij interesse of vragen kunt het contactformulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.