Leverancier van mobiele telefoon accessoires, gadgets en action-cam’s

E-GADGET.EU is de leverancier als het mobiele telefoon accessoires, gadgets en action-cam’s betreft. Met een breed assortiment kunnen wij een totaaloplossing bieden voor uw (web)winkel. Met kwalitatieve producten en de juiste kennis helpen wij bij het samenstellen van het juiste assortiment om te voldoen aan de wensen van uw klant.

Wij vinden het belangrijk dat de consument altijd de keuze heeft uit kwalitatieve en innoverende producten, daarom maakt E-GADGET.EU geen onderscheid en zullen wij altijd de beste mogelijke opties voorleggen tegen de scherpste tarieven.

Distributie

E-GADGET.EU is distributeur van de merken InCharge, Mokacam, Echo, T-PHOX, Mcdodo en Adam Elements in Europa.  Wij nauw samen met onze merken en verkooppartners om onze producten tegen de scherpste prijzen te kunnen leveren. Tevens werken wij samen met zowel grote als kleine (web)shops. Onze werkwijze blijft altijd hetzelfde waar u kunt rekenen op kennis, kwaliteit en een uitstekende service. Daarnaast zijn wij erg flexibel en passen wij ons graag aan, alles is dan ook mogelijk bij E-GADGET.EU. Bestellingen kunnen dagelijks worden geplaatst en zullen binnen 2 werkdagen worden verwerkt en geleverd. Speciale wensen zoals een bedrukte artikelen of producten welke wij (nog) niet aanbieden? Wij regelen het direct.

  • Kwalitatieve en vernieuwend assortiment
  • Levertijd van 2 werkdagen
  • Scherpste inkoopprijzen
  • Dropshipment mogelijkheden

Bij interesse of vragen kunt het contactformulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
.