Retourneren

Natuurlijk kan het gebeuren dat het product niet naar wens is, toch iets anders wil of toch liever afziet van je aankoop. Dan kun je het product gemakkelijk retouren binnen 30 dagen na je aankoop, genoeg tijd dus om er goed over na te denken! Indien je het product wat je hebt aangeschaft wil retourneren dien je alleen onderstaande stappen te doorlopen en het is geregeld!

Het retourproces

  1. Product besteld en ontvangen maar helaas toch niet naar wens? Geen probleem, meld je retour bij ons per mail via [email protected]
  2. Stuur je aankoop terug naar het door ons doorgegeven retouradres via bijvoorbeeld PostNL of DHL
  3. Wij controleren het product en wanneer alles in goede staat is ontvangen storten wij binnen één week je geld weer terug op je rekening!

*U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzending

Wij versturen al onze pakketjes met PostNL via de brievenbus als het mogelijk is en anders als pakketpost. Alle bestellingen welke vóór 16:00 zijn geplaatst zullen diezelfde dag worden verzonden wat betekent, morgen in huis. Alleen op zondag zijn wij ook vrij, dus dan verzenden we je pakketje op maandag. Alle postpakketten worden standaard verstuurd met track & track en kun je volgen via de link in je verzendbevestiging. Bestelling welke als brievenbus pakket worden verzonden hebben geen track & track. Soms kan het helaas voorkomen dat een pakketje vertraging oploopt doordat er bijvoorbeeld een storing is, hier hebben wij helaas niet in alle gevallen invloed op. In dit geval zullen wij contact met u opnemen om tot een oplossing te komen!